Njoftime24.al

Pune I Shtepi I Makina

( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) ( )
< Sherbime Teknike & Profesionale >
ELEKTRICIST:  Instalime Elektrike, Multimedia, Networking  , T: 069 644 7899  ,  E: [email protected]
< Sherbime Teknike & Profesionale >
HIDRAULIK:  Punime Elektrike dhe Hidraulike te te gjitha llojeve per privat dhe biznese,sherbim korekt dhe cmime konkurruese. T:069 523 0448
< Sherbime Teknike & Profesionale >
SHENDETSORE:  ABC Health Center : Ofrojme sherbime mjekësore ambulatore (jashtë spitalore) . Kontakt: T : +355 (0)69 4096 078 E: [email protected]
< Sherbime Teknike & Profesionale >
SERVIS AUTOMJETE: Servis FORD NIKU, rruga Kavajes – T: 0695134080
< Sherbime Teknike & Profesionale >
Bojaxhi Altini: Lyerje, Stukime, Patinime – Apartamente/Vila,  Ambjente Biznesi – T: 068 485 7331
< Kurse & Trainime >
KURSE MUZIKE: Per te gjithe ata qe jane te apasionuar pas muzikes ,ofroj kurse private per instrumentin e kitares per te gjitha grupmoshat. T: 069 61 36 752
 • There are no listings matching your search. Reset Filters
 • Reklamoni "Njoftime Biznesi" 0674040406
  LUCE E GAS (3300 lek/ora) - 4 dhe 6 Orare (zona:Inxhinieria e Ndertimit)
  LUCE E GAS (3300 lek/ora) - 4 dhe 6 Orare (zona:Inxhinieria e Ndertimit)HR Agency Albania
  Read More
  Mundesi punesimi 20 (njezete) Operator Komunikimi te gjuhes Italiane:
  ( Junior, Specialist dhe Team Leader)
  Dergoni aplikimin tuaj me CV ose me pershkrim : E: [email protected] Wp: 0674040406
  OPERATOR (6 Orare) - TREGU SIGURIMEVE (Niveli ITALISHTES B,B+)
  OPERATOR (6 Orare) - TREGU SIGURIMEVE (Niveli ITALISHTES B,B+)HR Agency Albania
  Read More
  - Niveli gjuhes ITALIANE, B +
  - Me ose Pa Eksperience
  Benefitet:
  PAGA FIKSE- 50.000 Lek/muaj BONUSET - 40.000 Lek/Mua
  Dergoni Aplikimin: email: [email protected] tel/whatsapp: 0674040406
  Previous
  Next
  Makina ne Shitje
  Tregu Mallrave te Perdorur
  5/5