Site logo

Si mund te krijoni nje postim

1

Regjistrohuni

Vetem me nje adrese emaili ju do te regjistroheni ne portal . Ne tekstin e emailit  qe ju eshte derguar do te gjeni fjalekalimin dhe emrin e perdoruesit. Logohuni me keto te dhena.

2

Krijoni Njoftimin

Zgjidhni ne cilen kategori doni te beni njoftimin Pune I Shtepi I Makina I Treg . Plotesoni formularin e njoftimit . Disa nga pershkrimet  jane te detyrueshme domosdoshme per tu plotesuar (psh. cmimi, kategoria ose adresa ).

 

3

Panel Manaxhimi 

Administroni te gjitha njoftimet qe keni publikuar. Mund te modifikoni ose fshini njoftimet tuaja. Analizoni ne kohe reale te gjitha statistikat e shikueseve ne kohe ditore, javore ose mujore.

Regjistrohuni    Publikoni falas njoftimet tuaja cdo 24 ore

    Njoftime nga tregu punesimit, Pronave dhe makinave e gjeni ne platformen tone. Vleresimi i alteranativave dhe mundesi te shumta zgjedhjesh cdo minute . Me ne mund te beni zgjedhjen e duhur.

    Per informacione ose suport na kontaktoni 0674040406