Site logo

Category: Lajme/Artikuj Ekonomi

Lajme/Artikuj Ekonomie

Nov 18
Si po rritet industria automotive në Shqipëri

Eksportet në grupin ku bëjnë pjesë produktet e fabrikave të industrisë automotive, në fund të shtatorit, ishin 45% më të larta se totali i vitit 2018. Rritja e pranisë së disa prej kompanive kryesore gjermane e franceze po jep efektin e saj pozitiv. Kjo pritet të rritet në kushtet kur në janarin e vitit 2020 […]

Nov 18
Air Albania Stadiumi qe kushtoi 75 milione euro

Në vitin 2015, qeveria vendosi që Arena Kombëtare të ndërtohet me koncesion nga fondet e privatit.  Fituese e koncesionit u shpall kompania “Albstar” dhe punimet për ndërtimin e Arenës Kombëtare nisën menjëherë në qershor të vitit 2016 me shembjen e stadiumit të vjetër “Qemal Stafa”. I projektuar nga grupi italian Serenissima Costruzioni, Arena Kombëtare parashikohej […]