Site logo

Category: Uncategorized

Sep 27
Renditja e Kompanive më të mëdha në Rajon

  Nga Ornela Liperi “Revista Monitor“   Investimet në zgjerimin e kapaciteteve, rritja e eficencës, kalimi drejt teknologjive të gjelbra dhe fokusi te novacionet ishin elementet kryesore të strategjive të kompanive më të mëdha në Europën Juglindore gjatë viteve të fundit, teksa përpiqen të kapin kolegët e tyre të Europës Perëndimore. Sidoqoftë, për të shfrytëzuar […]

Oct 25
What to do if tour product isn’t growing

As a founder, product lead at Pinterest and PM for a couple products at Google, as well as a growth partner for Initialized Capital, I’ve seen many product teams struggle to grow. Many products start out with a bang. Some find product-market fit with sustained growth. A few have gone through spurts of hyper-growth. But […]