Site logo

NEOGEN Real Fresh Foam Cranberry

 20

Pershkrimi

NEOGEN Real Fresh Foam Cranberry është një larës ujor shumë special për fytyrën. Të gjithë përbërësit e tij kanë origjinë natyrale dhe ndër ta për t’u përmendur në mënyrë të veçantë, është boronica e kuqe e fermentuar dhe uji i frutave të boronicës, i cili përmban antioksidantë të fuqishëm për të parandaluar shenjat e parakohshme të moshës. Heq butësisht të gjitha papastërtitë e lëkurës, duke pastruar thellësisht poret, por duke e lënë lekurën të hidratuar. Ky larës përshtatet për të gjitha tipet e lëkurës, sidomos për ate të thatë, në moshë, madje edhe për lëkurën shumë sensitive!

NEOGEN Real Fresh Foam Cranberry *160ml