Site logo

NEOGEN Cereal Real

 20

Pershkrimi

Larës në formë shkume është një pastrues shumë i butë dhe hidraues i formuluar me përbërës dhe drithëra 100% natyralë. Përveç drithërave, përmban oriz të fermentuar që njihet për vetitë e tij në zbehjen e njollave, hiperpigmentimit dhe njëtrajtësimit të tonit të lëkurës. Falë formulës inovative ky larës i përshatatet të gjitha tipeve të lëkurës, veçanërisht asaj me hiperpigmentim dhe sensitive.

NEOGEN Cereal Real *160ml