SHAMPO, BALSAM DHE LOCION STILUES LEAVE-IN!

40 L

Pershkrimi

Shampo, Balsam dhe Locion stilues leave-in! E gjithe linja eshte e menduar per floket e drejte, dhe ka efekt shtrires dhe disiplinues, duke e lene flokun shume te hidratuar, te bute dhe te lehte. Jane te pershtatshme edhe per ju qe keni floke lehtesisht me onde dhe i doni te shtrire dhe te derdhur. Shampoja ben shkume normalisht edhe pse eshte e perbere vetem nga tensioaktive vegjetale, dhe aroma e te trejave eshte fantastike. Perberesit aktive: ekstraktet e rrushit , lengu natyral i sheges.

nga DYQANI NATYRAL