Site logo

Soft Finish Sun Milk SPF50+

 22

Pershkrimi

MISSHA All-Around Safe Block Soft Finish Sun Milk SPF50+ PA+++ është një nga kremrat bestseller dhe më të pëlqyer, sidomos për personat që hasin vështirësi në gjetjen e një kremi mbrojtjës ndaj diellit që nuk e irriton lëkurën e tyre. Përmban filtra fizik dhe spektri i tij mbrojtës është SPF 50+ dhe PA+++. I formuluar me teknologjinë e shtresës së dyfishtë, ky krem është rezistent ndaj ujit dhe djersitjes. Ka konsistencë të lehtë në trajtë qumështi i cili tonifikon natyrshëm lëkurën. Nuk është aspak i rëndë, dhe në fund lë një ndjesi mëndafshi dhe freskie. I përshatshëm për të gjitha tipet e lëkurës, por veçanërisht për atë të yndyrshme me tendencë akneike dhe lekurat senistive.