Site logo

Rreth Portalit

Njoftime nga tregu punesimit, pronave dhe makinave e gjeni ne platformen tone. Vleresimi i alterantivave dhe mundesi te shumta zgjedhjesh ne cdo minute . Me ne mund te beni zgjedhjen e duhur.

Me nje platforme teknologjike qe lehteson promovimin dhe komunikimin individeve dhe biznesit ne tregun Shqiptar. Iniciativa eshte krijuar nga nje partneritet me nje grup profesionistesh djem dhe vajza ne fushen e Marketingut ne Londer dhe Tirane , me formim akademik ne Universitetin Sheffield dhe eksepriencat  me te mira ne kompanite me prestigjoze .

Njoftime24.al është nje entitet plotësisht i pavarur dhe nuk është i lidhur me interesa te ndonjë organizate, shoqatë profesionale opo institucion tjeter. Njoftime24.al eshte pjese e kompanise TBRC, agjensi inteligjente marketingu dhe partneritet me portalin njoftime.com.

Pse Njoftime24.al

Eshtë e shpejtë. Postimi i një njoftimi zgjat vetem dy minuta dhe publikohet online menjehere.

Eshtë efektive. Jane mijera biznese dhe individe në Shqiperi qe publikojne njoftime te perditesuara.

10 njoftime Falas. Pubikoni njoftimet e para pa pagese per te vleresuar audiencen e portalit .

Menaxhimi dhe Kontrolli  Përditësoni njoftimet tuaja sa herë të dëshironi , te ndryshoni apo te fshini tekstin.

Eshtë i sigurt. Ne e marrim seriozisht mbrotjen e dhenave personale  te cdo perdoruesi. Klikoni këtu për të mësuar më shumë. Mund te dergoni ne cdo moment kerkesen tuaj per te fshire apo ndryshuar te dhenat  e  llogarise ne portal ne adresen email: info@njoftime24.al