Site logo

Njoftime24.al

Pune I Shtepi I Makina

< Reklama >
GoRiparime Elektroshtëpiake është një shërbim profesional i riparimit të pajisjeve elektroshtëpiake. Tel: +355694140432
< Reklama >
Perkthime zyrtare gjuha Italiane , miratuar nga Ministria e Drejtësisë dhe i njohur nga ambasada italiane dhe ofroj shërbime përkthimi të dokumentave shqip në gjuhën italiane dhe të dokumentave italisht në gjuhën shqipe, si dhe konsulencë për aplikime në universitetet italiane. Tel: 0677180041
<Sherbime Teknike dhe Profesionale>
SERVIS AUTOMJETE: Servis FORD NIKU, rruga Kavajes – T: 0695134080
Bojaxhi Altini: Lyerje, Stukime, Patinime – Apartamente/Vila, Ambjente Biznesi – T: 068 485 7331
<Sherbime Teknike dhe Profesionale>
KURSE MUZIKE: Per te gjithe ata qe jane te apasionuar pas muzikes ,ofroj kurse private per instrumentin e kitares per te gjitha grupmoshat. T: 069 61 36 752
KURSE QENDISJE: STILIM, Prestari dhe Rrobaqepsi . Tel: 0684649344
<Sherbime Teknike dhe Profesionale>
Sherbime Profesionale Hidraulike , Hidroel Selite Tirane . Telefon: 0696170555
Porta Automatike, Qepena , Sisteme Parkimi . Adresa:  Unaza e Re   Tel: 068 226 2307
<Sherbime Teknike dhe Profesionale>
Sherbime IT – Mirmbajtje Serveri, Manaxhim Rrjeti, Konfigurime VOIP & Ethernet Tel: 0696138523
<Sherbime Teknike dhe Profesionale>
<Sherbime Teknike dhe Profesionale>
Shitje dhe riparime televizori,elektroshtepiake te vogla me cmimet me te mira ne treg eksperience prej 20 vitesh. Kontakt: 0682579818
<Sherbime Teknike dhe Profesionale>
Kryejm punime te ndryshme gipsi , patinime/lyerje , montim parketi. Mbi 10 vjete experience dhe ne diaspore. Parimi jone eshte cilesia…pastaj cmimi. Telefon: 067 69 93 767  Tirane

{{locationDetails}}

{{displayValue}}

{{locationDetails}}

{{displayValue}}
{{displayValue}}

{{locationDetails}}

{{displayValue}}

{{locationDetails}}

{{locationDetails}}

{{locationDetails}}

{{locationDetails}}

{{locationDetails}}

Back to filters

Browse sub-categories

5/5